Ochtendroutine Voor Een Dag Vol Succes: 4 Tips

Published May 15, 21
6 min read

Persoonlijke Ontwikkeling En Vaardigheden

Elke dag ontvang je een mail met een nieuwe stap. Meld je aan voor mijn e-mails en je ontvangt daarbij gratis toegang tot de challenge: Je kunt je ochtend nóg fijner en gemakkelijker laten verlopen door hem ’s avonds voor te bereiden. Ik vind het bijvoorbeeld veel makkelijker om ’s avonds al te bedenken wat ik aan ga trekken in vergelijking met ’s ochtends.

Hier schreef ik een uitgebreide blogpost over je dag ‘s avonds voorbereiden. Pin deze blogpost op Pinterest! (Deze blogpost bevat affiliate links, lees hier meer) (Persoonlijke Ontwikkeling - Leven vanuit je kern met kracht).

Persoonlijke Ontwikkeling, Leven En Werken Vanuit Passie

Heey, leuk dat je er bent en welkom op mijn blog! Mijn naam is Chantal. Na een lange weg vol verschillende diëten heb ik uiteindelijk mijn gezonde leefstijl en balans gevonden. Gezond leven en alles wat hiermee te maken heeft is voor mij echt een passie geworden en deze passie deel ik graag met anderen.

Mijn Ochtendroutine Voor Een Positieve Start Van De DagWaarom Een Ochtendroutine (Ook Nu) Zo Belangrijk Is

Ik zie gezond leven als goed voor jezelf zorgen en dus liefde voor jezelf, vandaar ook de naam “gezond is liefde”! Op mijn blog deel ik gezonde recepten, informatie, tips, mijn eigen ervaringen en vooral veel positiviteit. Veel leesplezier! .

Hoe Krijg Je Meer Energie? 15 Concrete Tips

14 februari 2016 Wow. 1 jaar lang The Miracle Morning! En dat is nog maar één jaar van de vele die er hopelijk nog gaan volgen. Want dat deze ochtendroutine helemaal bij mij past is wel duidelijk. Regelmatig krijg ik van lezers de vraag of ik de Miracle Morning ochtendroutine nog steeds volg (ja dus) en of ik een nieuwe update kan schrijven (uiteraard!) Dus bespreek ik vandaag: welke voordelen ervaar ik door het volgen van The Miracle Morning, wat heeft het me gebracht en zou ik het aanraden aan anderen? 16 juni 2015 Op 19 maart schreef ik het artikel ‘Tips voor een productieve ochtend.’ Ik was toen net een paar dagen bezig met the Miracle Morning – een ochtendroutine die ik niet zelf heb bedacht, maar uit het gelijknamige boek heb gehaald.

Jamie trouwens ook, maar ik schrijf deze blogpost vanuit mijn belevingen – omdat ik natuurlijk niet voor Jamie’s beurt wil spreken. Vandaag vertel ik je hoe het gaat en welke voordelen ik ervaar. 29 april 2015 Sinds 44 dagen volgen wij de Miracle Morning ochtendroutine. Ik moet erbij zeggen: voor mij is het dag 43, voor Jamie is het dag 46, omdat zij er iets eerder mee is begonnen dan ik.

Ochtendroutine Voor Een Dag Vol Succes: 4 Tips

Altijd Vroeg Opstaan Met Gemak - 11 TipsAltijd Vroeg Opstaan Met Gemak - 11 Tips

We vertellen jullie regelmatig iets over onze actieve ochtenden, over hoe goed het ons bevalt en hoeveel energie we ervan krijgen. De nummer 1 vraag die we krijgen is: hoe in vredesnaam komen jullie ’s ochtends zo vroeg (om 6 uur) uit bed? We zullen niet ontkennen dat het even wennen was en dat het ook echt niet iedere ochtend even gemakkelijk gaat. 5 veranderingen in je ochtendroutine.

2 april 2015 De laatste tijd hebben wij een flink aantal inspirerende zelfhulpboeken gelezen en de zeven leukste boeken hebben we voor jullie op een rijtje gezet. Het zijn eigenlijk allemaal boeken die gaan over het beste uit iedere dag en uit jezelf halen, je passie vinden en zelfontplooiing. We hopen dat jullie iets aan onze tips zullen hebben! .

Mijn Nieuwe Ochtendroutine Voor Een Productievere Dag

Kun jij wel een boost van je energie gebruiken, pak dan deze tips (ook) mee: Zorg dat je lichaam écht kan ontwaken: rek jezelf rustig en bewust helemaal uit - Persoonlijke ontwikkeling: het ontwikkelen van jezelf. Neem het liefst écht de tijd om een paar oefeningen te doen (deze video bevat een hele fijne yogaroutine). Pak een mooi notitieboek en beantwoord voor jezelf deze vragen: ⚡Hoe voel ik me? ⚡ Hoe wil ik me voelen? ⚡ Wat kan ik NU doen om me meer (al is het maar 1%!) te voelen zoals ik wil? ⚡ Wat is mijn intentie voor vandaag? (als in: wanneer kan ik einde dag zeggen: dit was een fijne dag!) Het mooie is: er is altijd iets wat je NU kunt doen, waardoor jij je meteen energieker, blijer of fitter voelt: Doe een dansje.

Ochtendroutines zie je vandaag overal opduiken. Het is een goede manier om je dag te beginnen met de juiste mindset. Ze geven je de mogelijkheid rustig op te starten zodat je daarna genoeg tijd hebt om de dingen te doen die je wilt doen. Ik deel graag mijn ochtendroutine met je, in de hoop dat dit jou ook inspireert tot het ontwikkelen van een fijne morning routine.

5 Ochtendroutines Voor Een Succesvoller Leven - Mindset

Je kent vast het boek The Miracle Morning nog wel. Dit heeft miljoenen mensen overtal ter wereld gemotiveerd hun ochtend effectiever te besteden. Je kunt jouw dag het beste beginnen vóór acht uur ‘s ochtends. Dit helpt je als je grote veranderingen in jouw leven wilt doorvoeren, want ‘s ochtends vroeg haal je het beste uit jezelf.

Laten we gelijk met de deur in huis vallen. Voor een ochtendroutine die werkt kun je het beste vroeg opstaan. Jouw Persoonlijke Groei: Platform Persoonlijke Ontwikkeling. Het is een pijnlijke, dat weet ik, maar de rust die je ervaart als je al wakker bent terwijl iedereen nog in bed ligt is zalig. Ik sta meestal om half zeven op, om dan om negen uur te kunnen beginnen werken.

Ochtendroutine Voor Een Dag Vol Succes: 4 Tips

In de winter is vitamine C extra belangrijk. Het sap schenk ik in een glas dat ik dan verder vul met water. Ik drink daarna nog drie glazen water, zodat ik aan een liter kom. Dat zorgt ervoor dat ik sneller wakker word en hydrateert me opnieuw na de nacht.

Dat helpt om zonder zorgen aan de dag te beginnen. Journaling heet dit ook wel. Hierbij is het belangrijk dit elke dag te doen, zo wordt het een gewoonte. Volgens onderzoek moet je iets 21 dagen lang doen om het in je systeem te krijgen (Productiviteit). Daarna wordt het steeds makkelijker en gaat het bijna vanzelf.

Jouw Nieuwe Ochtend Routine!

Rond zeven uur kleed ik me snel aan en ga ik naar buiten. Zeker nu het zo koud is buiten, is dat maar tien minuutjes. Op die manier krijgen mijn hersenen zuurstof, breng ik mijn lichaam in beweging en gaat mijn hartslag omhoog. Je zet jezelf letterlijk ‘aan’. Mediteren en yoga brengt jouw mind tot rust. Persoonlijke ontwikkeling: 9 Manieren om dit te stimuleren.Vergeet ook niet de rest van de dag af en toe pauzes en rustmomenten te nemen om weer even tot jezelf te komen. Als ik buiten ben geweest neem ik hierna de tijd voor yoga. Meestal een half uurtje. Dit is iets dat ik nooit wil overslaan, omdat yoga gewoon altijd zoveel deugd doet, zowel mentaal als fysiek.

More from Communicatie

Navigation

Home

Latest Posts

Jobmarketing - Recruitment Marketing

Published Jan 29, 23
9 min read

Vacturemarketing Bureau

Published Dec 23, 22
8 min read

Wat Is Job Marketing En Branding?

Published Dec 21, 22
7 min read