Business Coach Voor Zelfstandig Ondernemers

Gepubliceerd sep. 11, 21
6 min read

Businesscoach Den Haag

Zo is de kans vele malen groter dat jij de ondernemerscoach vindt die het best bij jou past en die jou echt helpt om het hoogst haalbare te bereiken. Klaar voor de next-step? .

Bedrijfscoaching Of Business Coaching: Succes In ZakenEen Business Coach Voor Ambitieuze Ondernemers
Wat is nodig voor zelfmanagement? Zelfmanagement vertrekt vanuit wat de zorgvrager belangrijk vindt; de zorgdoelen staan daarom niet altijd centraal. Samen beslissen is een voorwaarde voor goede zelfmanagementondersteuning: de zorgverlener kan niet alleen beslissen wat goed is voor de zorgvrager en wat niet. Dat kunnen ze alleen samen vaststellen.

Een business coach gaat samen met jou als ondernemer kijken naar je persoonlijke doelen en je bedrijfsdoelen. Business coach voor zelfstandig ondernemers. Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Als ondernemer is het fijn om een klankbord te hebben. Iemand waarmee je kunt sparren over je visie en dromen en die je eerlijke feedback geeft over de ideeën die je hebt.

Businesscoach Voor Ondernemers - Wat Is Het?

Business Coach Voor OndernemersBusiness Coach Voor Ondernemers In Mkb En Familiebedrijf

Iemand die de ‘zaag scherp houdt’. Het maakt niet uit of je een startende ondernemer, ZZP’er of doorgewinterde ondernemer bent. Een business coach helpt jou en je bedrijf verder te laten groeien! Business coaches hebben vaak zelf ervaring met ondernemen en weten dat ondernemen bestaat uit risico’s nemen, focussen, vallen en opstaan.

Je wilt meer bereiken met minder tijd en geld als investering. Je wilt interessante en goed betalende klanten die je bedrijf waarderen. Je wilt een betere balans tussen je privé leven en je eigen zaak. Je merkt dat je focus verliest en teveel leeft in ‘de waan van de dag’.

Persoonlijke Coaching Voor Ondernemers In Het Mkb

Ga aan de slag met een business coach en realiseer als ondernemer meer vrijheid. Je gaat voor een verhoging van je omzet en winst maar dat gaat niet zoals je wilt, Je wilt een betere balans tussen je bedrijf en je persoonlijke vrijheid, Je wilt meer uit je bedrijf en jezelf halen.

Je moet knoppen doorhakken, We bieden business coaching aan op de volgende gebieden, Persoonlijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld persoonlijk leiderschap, mindset en focus, Online marketing, marketingcommunicatie en Public Relations (PR)Online verkopen met E-commerce, Businessmodellen, Product- en dienstontwikkeling en optimalisatie, Financiën, Organisatie, Personeel, De resultaten van samenwerken met een business coach, Je realiseert een balans tussen je bedrijf en je persoonlijke vrijheid, Je voelt jezelf gelukkig en onderneemt met passie, plezier en vol energie, Je houdt jezelf bezig met de dingen die passen bij je drijfveren, ambities en missie, Je gaat efficiënt om met je tijd, geld en energie en je bent gefocust, Je omzet en winst worden groter, Je zorgt voor klantwerving, klantbehoud en zorgt voor meer verkoop bij je klanten, Je bent een betere gesprekspartner en haalt meer uit samenwerkingen, Je realiseert een bijzonder, waardevol en succesvol bedrijf waarop je trots bent, Onze business coaches, Zijn gezamenlijk meer dan 25 jaar succesvol actief als ondernemer en coach, Hebben meer dan 15 jaar ervaring met online marketing en (on- en offline) verkoop, Zijn al jarenlang succesvol en vol passie aan het ondernemen, Delen graag hun jarenlange kennis en hun beste tips, tricks, do’s and dont’s en ervaringen over ondernemen met jouRenate en Bob werken als business coach samen met grote en kleinere profit en non-profit organisaties, maar ook met ZZP-ers.

Business Coaching Voor Ondernemers & High-professionals

Wat mag je verwachten van een business coach, We focussen ons op jouw bedrijf met een praktische en effectieve aanpak, We spreken duidelijke en begrijpbare taal tijdens een sessie, We gaan voor concrete resultaten; niet voor jarenlange coaching trajecten, We denken niet alleen vanuit marketing, verkoop en ondernemerschap maar vanuit jou als mens, We zorgen dat je inspiratie, energie, focus en belangrijke inzichten krijgt, We zorgen ervoor dat je zelf de juiste richting, stappen en acties bepaalt en maakt, Locaties waar je aan de slag kan met een business coach, Het is mogelijk dat je gecoacht wordt bij jou op kantoor.

Daarnaast ben je van harte welkom op een van onze kantoren die gevestigd zijn in Heteren en IJsselstein. Een gesprek met een business coach kan ook plaatsvinden via Skype of telefonisch. Graag informeren we je over onze coaching mogelijkheden. Aan de slag met een business coach? Kennismaken? Je kan ons altijd bellen om vragen te stellen of vrijblijvend kennis maken met Bob of Renate! Voor meer informatie bel Bob 06-51 357 754 of stuur een mail naar - Waarom kies je voor een business coach.

Businesscoach - Sparringspartner Van Het Mkb

Om een succesvol bedrijf te kunnen leiden en te laten groeien, worden er goede leiderschapskwaliteiten van je gevraagd. Effectief leiderschap is van essentieel belang in een groeiende organisatie. Je moet je beslissingen (durven) maken. Je comfortabel voelen met het oncomfortabele. Omdat echte groei zich altijd afspeelt buiten je comfortzone. Een goede ondernemerscoach helpt je hierbij.

De VastloopcoachEen Top Verdienmodel Met High End Ondernemen Business

Soms betekent dat het nemen van (lastige) beslissingen. Er zit kracht in het maken van een beslissing. Want elke beslissing die je neemt, draagt bij aan de groei van je bedrijf én jou als persoon. Om rust en ruimte te creëren zul je de onzin, obstakels en onwerkbare patronen in jezelf moeten gaan herkennen in zowel je zakelijke als persoonlijke leven.

Waarom Je Een Business Coach Nodig Hebt

Met een coach die jou helpt bepaalde keuzes en beslissingen te maken. Die jou inspireert. Die ervoor zorgt dat jij in staat bent om jezelf uit te vinden als een owner - Bedrijf coaching voor managers en ondernemers. Om groei te realiseren, sterker te worden en een krachtig fundament te creëren. In deze laatste wereld ben ik er om jou te helpen om dit zichtbaar te krijgen.

Voor jouw bedrijf en in jouw persoonlijke doelen. Zie mij als een sparringpartner op het gebied van strategie, bedrijfsvoering en andere zakelijke vraagstukken. En niet te vergeten: die je helpt met jouw groei en persoonlijk leiderschap. De mensen die mij kennen weten dat ik eigenlijk niet zoveel heb met de term coach ondernemerscoaching.

De Vastloopcoach

Een goede coach wijkt qua werkwijze niet veel af van een mentor. Een mentor is niet gedreven om mensen vooruit te helpen aan de hand van inspiratie en motivatie. Dit betekent dat het commitment van een mentor niet alleen ligt op wie jij nu bent maar voornamelijk ligt bij wie jij kunt gaan zijn.Als ik begin te werken met een nieuwe cliënt hoor ik heel vaak opmerkingen zoals of Dit zijn excuses! Alleen om uit te leggen waarom jij acties niet uitvoert (wandelcoach Den Haag). Als ondernemerscoach kan ik je hierbij helpen. Een coachingstraject is gericht op het versterken van persoonlijk en professioneel leiderschap. Als ondernemerscoach help ik ondernemers hierbij.

Ondernemerscoach - Businessmentor - Businesscoach

Ze zitten vast in bepaalde onwerkbare patronen en komen hier zelf niet uit. Ik help je de juiste balans te vinden tussen discomfort, brutale eerlijkheid en focus op resultaat. Zo komen alle valse geloofsovertuigingen die je hebt te vervallen. Goede en betaalbare business coach nodig?. Wat ruimte geeft om te zien om de daadwerkelijke realiteit te ervaren.

Business Coaching Tips Voor Creatieve OndernemersBusiness Coach Voor Zzp-ers

Als mens ben ik een verbinder met een enorme interesse in andere mensen. Ik ben een daadkrachtig persoon en weet wat ik wil. Als personal business coach help ik bijzonder gecommitteerde ondernemers, managers en directeuren. Ik help hen wie ze moeten zijn. Om zowel hun zakelijke als hun persoonlijke leven te laten groeien naar een volgend level.

Een Business Coach Voor Ambitieuze Ondernemers

Lifestyle Of Business - Business CoachingBusiness Coach Voor Online Ondernemers

Omdat ik de behoefte had aan zakelijke en persoonlijke groei, ben ik met een business coach gaan werken. En heb vervolgens zelf ook diverse opleidingen tot business coach gevolgd, voor verdere verdieping. Tot op de dag van vandaag werk ik nog steeds met veel profijt met deze business coach en mentor.

 • Hoe neem je de regie over je leven?
 • Wat betekent regie houden?
 • Twaalf manieren om weer de regie over je leven te krijgen
 • Er zijn van die tijden dat het lijkt of niet jij aan het roer van je leven staat, maar iets of iemand anders. Je werk.
 • Vertraag.
 • Verander je woordgebruik.
 • Maak een lijst met de dingen die je niet meer wilt doen.
 • Vergeef jezelf.
 • Omring jezelf met krijgers.
 • Kom in beweging.
 • Wees egoïstisch.

Dit breng ik graag over aan de mensen met wie ik werk. (coach voor bevlogen ondernemerschap).

Navigation

Home

Latest Posts

Jobmarketing - Recruitment Marketing

Published Jan 29, 23
9 min read

Vacturemarketing Bureau

Published Dec 23, 22
8 min read

Wat Is Job Marketing En Branding?

Published Dec 21, 22
7 min read